Dan Friberg ny vd för Science Park Jönköping

Dan Friberg är sedan tidigare vd för investmentbolaget Jönköping Business Development AB och kommer att dela sin tid mellan de två bolagen.

– Tillväxtföretagande, innovation och finansiering kompletterar varandra, vilket innebär att Jönköping Business Development och Science Park Jönköping båda utgör viktiga ingredienser i regionens innovationssystem, säger Dan Friberg om sin nya roll.

Science Park Jönköping har under många år haft en positiv utveckling, sett ur ett lokalt, regionalt och nationellt perspektiv.

Som för alla verksamheter krävs en kontinuerligt utveckling för att möta omvärldens förändringar och samtidigt behålla en framskjuten position. I samband med skiftet av vd ser nu styrelsen möjlighet att utveckla verksamheten till nästa nivå, därför har nu ett strategiarbete inletts som beräknas vara klart till hösten.

– Dan Friberg har lång erfarenhet av Science Park Jönköping och har tidigare varit tf vd under sammanlagt ett par års tid. Styrelsen känner stort förtroende för Dan Friberg och en förstärkt koppling mellan affärsutveckling och finansiering, säger styrelsens ordförande Per-Arne Andersson.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår