Science Parks entreprenörer hämtade inspiration på Europas största tech-event

Science Park och Be Global tar varje år med sig ett gäng entreprenörer på en resa för att skapa gemenskap, internationell utblick, möjlighet att utveckla sitt bolag och knyta kontakter både internationellt men också med de andra deltagarna i gruppen. I början av november åkte Science Park tillsammans med 12 entreprenörer från 10 bolag till Web Summit Lissabon, känt som världens bästa techkonferens (enligt Forbes).

Webb Summit är, om inte världens så åtminstone Europas, största event inom tech. I fokus står de möjligheter och utmaningar som tech-industrin möter och kommer att möta i framtiden.

konferens

Innovatörer från hela världen

På web summit samlades över 70 000 personer från fler än 160 länder. På det gigantiska mässområdet erbjöds mängder av föreläsningar, panelsamtal, möjligheter att knyta affärskontakter, leta talanger och pitcha sina affärsidéer. Här möts några av världens techjättar, hypade startups i olika faser, investerare, beslutsfattare, experter och nybörjare. Web Summit är en utmärkt mötesplats för att som liten startup få möjlighet att träffa och till och med göra affärer med de stora tech-bolagen som Microsoft, Amazon och Google.

Samarbete mellan Science Park och Be Global

Utöver att utveckla de deltagande entreprenörerna är den årliga resan ett tillfälle för Science Parks affärsutvecklare att bli inspirerade och få en inblick i de senaste och kommande trenderna på en internationell arena. Allt i syfte att utveckla vårt erbjudandet för befintliga och blivande entreprenörer och företagare i Jönköpings län. erbjudande till våra kunder. Resan finansieras av projektet Be Global som drivs av bland andra Almi.