Science Park-entreprenörer öppnar café på Friskis

I höst slår Friskis i Jönköping upp portarna till en av landets läckraste träningsanläggningar. Den stora snackisen inför öppnandet har faktiskt inte varit träningen, utan att Friskis ska öppna café/restaurang.

Efter att länge ha varit på jakt efter den perfekta caféentreprenören för att stämma med värderingar och känsla är det nu klart att Lisa Andersson och Erik Huss kommer att driva Hälsocaféet Lisa & Erik, ett ställe med bra mat för kropp, själ och vår planet.

Lisa Andersson och Erik Huss är hälsoentreprenörer som med utgångspunkt från co-working arenan Spark på Science Park bland annat bloggar hos tidningen Elle Mat & Vin. De vill inspirera till hur man äter gott, hälsosamt och klimatsmart på samma gång!

Friskis verksamhetschef Johan Thor är mycket glad och säger att ”I Lisa & Erik har vi hittat precis det vi sökte. Bra och ”ren” mat utan pekpinnar, klimatsmart, unikt koncept, fräschhet och modernt tänk. Lisa & Erik är stora inom bloggvärlden och det blir kul att kunna köpa deras läckerheter över disk också, både för medlemmar i samband med träningen men också bara för alla andra.”

Läs mer om  de olika matentreprenörerna på Science Park här