Vi välkomnar Anna Sickeldal som ny projektstrateg på Science Park

anna_sickeldal_webb

I september välkomnade vi Anna Sickeldal som ny kollega på Science Park. Anna kommer främst att arbeta med våra projektinsatser mot etablerade företag, som exempelvis Framtidsinnovation och AI Readiness.

Annas bakgrund har till stor del handlat om offentliga pengar i olika former, allra främst kring pengar från EU. Dels har Anna arbetar som förvaltare hos offentliga aktörer som Jordbruksverket och Tillväxtverket, dels även som mottagare av medlen på Jönköping University. Anna har även ett förflutet som både gymnasielärare, sågverksarbetare och musikskolechef.

Vad gör du när du inte hanterar offentliga medel, Anna?

Då kretsar mycket kring barnens aktiviteter, eller så är jag ute och promenerar med en ljudbok i lurarna. Gärna även lite fjälluft med kängor eller pjäxor på fötterna.

På Science Park kommer Anna främst att arbeta med våra projektinsatser mot etablerade företag, som exempelvis Framtidsinnovation och AI Readiness.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll som projektstrateg på Science Park, Anna?

 Att på mer nära håll få vara en del i att driva vårt näringsliv och den regionala utvecklingen framåt, och att jobba med alla härliga kollegor på Science Park förstås.