Affärsutvecklingscheckar till företag

Tillväxtverket erbjuder nu stöd i form av affärsutvecklingscheckar för bolag som vill stärka sitt företags konkurrenskraft på en internationell marknad eller nå nya kunder genom att utveckla varor och tjänster.

Stöden ska användas för att köpa externa tjänster som utvecklar företaget och ersättning ges för hälften av utvecklingskostnaden, resterande 50% står ditt företag för.

För att kunna söka ska ditt företag ha 2-49 anställda och omsätta minst en miljon kronor. Ansökningsomgången öppnade februari 2014 och insatserna ska vara avslutade i oktober 2015.

För mer information se Tillväxtverkets webb för Affärsutvecklingscheckar för internationalisering respektive Affärsutvecklingscheckar för utveckling av varor och tjänster.

Vill du undersöka andra finansieringsmöjligheter för ditt företag? Besök Finansieringportalen som samlar lån, bidrag och ägarkapital för företag i Jönköpings län.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta till siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer.
Jag förstår